Referenser
Sambakollo

Sambakollo i Hässelby/Vällingby
Jag besökte Sambakollot i Solursparken och för första gången fick jag uppleva sambafotbollen i verkligheten. Jag blev så fascinerad av den goda stämningen. Det var så fin omtanke och glädje under träningen. Vi är väldigt nöjda med Samba Football Academys verksamhet.”

Anna Magnfors, Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning

Pelada

Sambafotbollen är ett väldigt bra alternativ för ungdomar under sena fredagskvällar. En verksamhet som förmedlar ett positivt budskap till skillnad från det allt hårdare och tuffare klimatet bland ungdomar som drar runt i stan. Är imponerad av den härliga stämningen under passen. Det känns lätt för ungdomar att ta till sig sambafotbollens positiva värderingar.

Patrik Ericsson, spanare på ungdomsgruppen i Göteborg city

Sambafotboll i skolan

Hässelbygårdsskolans fotbollsprofil
Det känns väldigt roligt att samarbeta med Samba Football Academy. De har samma grundsyn på elever som vi och tillsammans tar vi ett helhetsansvar för eleverna. En god undervisning med hög kvalitet och en tydlig social fostran borgar för att vi får ungdomar som är redo att möta framtiden.
Happy Hilmarsdottir, rektor på Hässelbygårdsskolan

Förening

FK Bromma har sedan många år ett gott samarbete med Samba FA både när det gäller utbildning och fotbollsläger. Camp Brazil sommaren 2014 blev en stor succé för oss båda. FK Bromma har även blivit den första fotbollsklubben i Sverige att bli certifierad av Samba FA vilket vi är lite stolta över. Detta emblem finns på vår hemsida och bärs på ledartröjor. Vi och Samba FA med samba Erik ser framemot att utvecklas tillsammans då vi båda har samma värdegrund vi vinner som ett lag vi förlorar som ett lag. Fotboll är en lek.
Mikael Lutto FK, ordförande Bromma

Företag

Det är ännu för tidigt för att prata om mätbara effekter i kronor och ören, men jag vill att barnen och ungdomarna ska få ta del av Samba Football Academys värdegrund (Bonito Lifestyle). Jag tycker att den är fantastisk och jag tror att det är något de saknat tidigare.

Monika Gröning, Stockholmshem

FC Feminina

Samba FA är fantastiskt bra på att inspirera deltagarna till att få ett fotbollsintresse. Många tjejer som inte gillade fotboll har nu börjat älska fotboll och tränar till och med extra själva. Samba FA har sått ett frö som kommer med stor sannolikhet att påverka tjejernas hälsa och självförtroende framöver!
Olov Karlsson, FK Bromma